Hola a tothom!
Feia molts dies que tenia pendent de publicar aquesta recepta.
De fet feia tants dies que ja no podem trobar ni nispros al mercat però bé, en tot cas ja teniu una altra idea per la propera temporada.
Ingredients:Foto de la Jordina amb una espectacular llescar de pà cassolà fet per ella mateixa.
1 Kg de níspros pelats i sense pinyol.
500 gr de sucre
el suc de mitja llimona
Preparació:
Possem la fruita a una cassola amb el sucre.
Deixem repossar aproximadament unes 3 hores.
Incorporem el suc de llimona i possem al foc i quan arranqui al bull, baixem el foc i courem unes 40 minuts.
Envasseu en pots esterelitzats quan acabem de treure la melmelada del foc i encara és ben calenta.
Vigileu que no us cremeu!
Omplirem els pots de vidre i els girarem cap per vall durant 24 hores. Així farem el buit i podem conservar la melmelada fora de la nevera.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada