dijous, 15 de setembre del 2011

Envasat al buit


Encara no us heu animat a fer les vostres conserves per que no sabeu com envasar al buit?
Doncs li hem de possar remei. Quan sapigueu com n'és de fàcil veureu que no teniu excusa per no possar en pràctiva les vostres pròpies creacions.
Conservació:
Escaldem els pots de vidre i les tapes amb aigua bullint uns 10 min. L'aigua ha de cobrir els pots.    
Els deixem escòrrer sobre un drap de cuina net fins que estiguin completament secs.
Omplim els pots de melmelada fins dalt de tot per que no hi hagi gens d'aire i ens fassi el buit. Els tapem i els girem cap per vall durant 24 hores. El producte s'ha d'envasar al buit tan bon punt apaguem el foc per tant, aneu amb cura de no cremar-vos.
Amb aquest senzill procès envassem al buit les nostres preparacions i ens permet guardar-ho fora de la nevera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada