Aquesta entrada la tenia pendent des de l'estiu, ho sé, no tinc excusa però ja està aquí.
A l'estiu si voleu proveu a fer-la. Ben segur que us agradarà.
Ingredients:
1kg de polpa de nectarina.
600 gr de sucre blanc.
El suc de mitja llimona.
Preparació:
Si heu vist les anteriors preparacions de melmelades, veure-ho que en funció de l'ingredient principal canvia la proporció de sucre però en termes generals la forma de preparació sempre és la mateixa.
Deixem repossar la fruita amb el sucre i el suc de llimona, aproximadament una hora.
Quan estigui masserat, possem al foc. Tan bon punt arrenqui a bullir baixarem la temperatura i anirem remenant tot sovint per evitar que caramelitzi i s'enganxi.
Aproximadament la tindrem uns 45 min.
Recordeu, envasem en els nostres envasos de vidre prèviamente esteralitzats tan bon punt apaguem el foc.
Per recordar el procediment, clica aquí.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada