dissabte, 4 de febrer de 2012

Cheese Cake I

Guau quina recepta de Pastís de formatge!
És el resultat de l' adaptació de diferents receptes i el resultat és Impressionant!


Ingredients:

300 gr de Mascarpone
250 gr de Philadelfia
200 gr de sucre
3 ous XL
2 iogurts (es pot substituir per 250 gr de nata líquida)
50 gr de maizena tamissada
El suc d'una llimona

Per decorar:  unes cullerades de melmelada, la que més us agradi!

Pre-escalfar el forn a 180 graus.
Batrem els rovells d'ou enèrgicament i el sucre durant 4 min, fins que blanquegin.
Afegim els formatges, els iogurts, el suc de llimona i tornem a batre uns minuts.
Incorporem la maizena i remenem fins que estigui ben integrada.


Amb  moviments envolvents de dalt a baix, incorporarem molt suaument les clares d'ou montades a punt de neu.


La recepta diu que s'ha de deixar coure al forn a 170º durant 50 minuts però jo el vaig deixar ben bé fins a 1h20min. A partir del temps recomant punxeu amb un palillo fins que surti sec.
Quan veieu que es comença a daurar la part de dalt si encara no està del tot cuit, tapeu-lo amb un paper d'alumini i aneu controlant el temps de forn.
Deixem refredar sobre un reixa i sobretot, no desmotlleu fins que estigui ben fred!


Si us agrada la melmelada, afegiu unes cullerades de melmelada al gust.
En el nostre cas era una melmelada cassolana de prunes grogues, ummmmm quina combinació!


Aprofito per agraïr a la Jordina i el Dani aquestes fotografies tan ben fetes!


Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada