Suposo que us haureu adonat que m'he proposat provar totes les combinacions possibles de melmelades.
En aquest cas, mai m'havia plantejat que de kiwi però també se'n pot fer i voilà... Melmelada de kiwi.
Al tractar-se d'una fruita un pèl àcida, la melmelada resulta no ser gens empalagosa.
Doncs, un altre gran descobriment pel nostre rebost ja que de kiwi en podem trobar tot l'any i fer-ne a qualsevol època.
Ingredients:
1kg de kiwis sense pell
750 gr de sucre
suc de mitja llimona
Preparació:
Pelar els kiwis, barrejar amb el suc de llimona i el sucre.
Deixem masserar la fruita una bona estona (1h com a mínim).
Possem la cassola al foc i quan arrenqui a bullir en baixarem la intensitat.
Aproximadament amb uns 40 minuts en trindrem prou però recordeu, per saber si és prou espessa possem una culleradeta en un plat, el possem a la nevera o deixem refredar, a continuació inclinem el plat.
Si rellisca amb facilitat, probablement encara li queden uns minuts de cocció.
Per consultar com envasar les melmelades cliqueu aquí.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada