Feia molts dies que tenia pendent de penjar aquesta una nova entrada!
Ja sé que sempre dic el mateix però és tan fàcil! no ho dirieu mai!
Avui preparem les Cookies Americanes, cruixents per fora però toves per dintres, deliciosses!
Un dels grans plaers més grans a la vida és sentir l'aroma que desprenen mentres es fornegen. Indescriptible.
Podeu fer tantes galetes com us permeti la vostra imaginació, a la massa bàsica i podeu afegir combinacions diferents xocolates, panses, anous, avellanes, ralladura de taronja, etc.... jo en vaig fer de tres classes. La Clàssica: Cookies amb xips de xocolata, Cookies de tres xocolates i Cookies de tres xocolates i anous.
Ja sé que sempre dic el mateix però és tan fàcil! no ho dirieu mai!
Avui preparem les Cookies Americanes, cruixents per fora però toves per dintres, deliciosses!
Un dels grans plaers més grans a la vida és sentir l'aroma que desprenen mentres es fornegen. Indescriptible.
Podeu fer tantes galetes com us permeti la vostra imaginació, a la massa bàsica i podeu afegir combinacions diferents xocolates, panses, anous, avellanes, ralladura de taronja, etc.... jo en vaig fer de tres classes. La Clàssica: Cookies amb xips de xocolata, Cookies de tres xocolates i Cookies de tres xocolates i anous.
Cookies amb xips de xocolata
Cookies de tres xocolates i anous
125 gr de sucre de canya i 60 gr de sucre blanc
230 gr de farina de blat
1 ou
1 culleradeta de sucre avainillat
1 pèssic de sal
1 pèssic de llevat royal
110 gr de mantega sense sal
200 gr de xips de xocolata
60 gr de nous i avellanes
Barrejar els sucres i la mantega pomada durant un min.
Afegir l’ou fins integrar-ho.
A banda, barrejar la farina, la sal, el sucre avainillat i el llevat . Afegir a la mescla anterior.
Incorporar la xoco i els fruits secs.
Deixar la massa repossar amb paper film (fer un rotllo) durant 24h a la nevera.
Tallar. Preescalfar el forn a 220º.
Coure a 180º durant 8-12 min aprox.
Bon Profit a tothom!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada