dilluns, 13 de juny de 2011

Enrotllat de pernil dolç i formatge



Aquesta és la meva aportació al HEMC #55, un 'Enrotllat de pernil dolç i formatge'.
La veritat és que aquesta recepta la vaig 'pescar' d'un bloc amic però no recordo quin.
És molt fàcil de preparar tot i que té el seu truquet.






Ingredients:
1 làmina de pasta de full (Casa Tarradellas és rectangular i us anirà millor per tallar.
3 talls de pernil dolç
1 paquet de formatge  ratllat tipus 'quatre formatges' ó 1 paquet de mozzarella ratllada i formatge blau


Preparació:
Extenem la pasta de full sobre el papel vegetal (no la separeu, us serà útil per enrotllar-ho).
Posseu el pernil dolç sobre la pasta de full, heu de procurar deixar els dos dits dels finals sense ingredients per poder-lo segellar.
Extenem el formatge sobre el pernil dolç (recordeu, dos dits sense formatge). 


Començarem a enrotllar-lo per la banda on si hi ha pernil dolç i formatge.
Aneu poc a poc, procureu que us quedi 'apretadet'.
Quan el tingueu tot enrotllat, l'emboliqueu al paper de forn i el fiqueu al congelador unes 2-3 hores.
Aquest pas us el podeu saltar però és útil perque queda més dur i va molt millor per tallar en rodanxes.
Quan el retireu del congelador, el talleu el rodanxes de 1,5 cm aproximadament i ho possem al forn pre-escalfat, durant 15 min a 200 gr. Quan comenci a quedat dauradet el formatge el podeu retirar del forn.
Un altre 'truquet', fornegeu-lo sobre paper de forn si ho feu sobre paper d'alumini, encara que ho pinteu amb oli o mantega, s'enganxarà.


Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada