diumenge, 5 de juny del 2011

Melmelada de meló

Ja que ens hi hem possat, una altra melmelada.... i ara de meló!!!
Quina sorpresa aquesta mermelada! Pel meu gust massa gust de llimona. La propera vegada li possaré un rajolí petit de suc de llimona.
Un altre gran esmorzar de cap de setmana.

Recepta:
1 kg de meló (que estigui 'pepino' o no madur)
600 gr de sucre
la pell d'una llimona
1 branca de canyella (opcional)
Preparació:
Es pela el meló i se li treuen les llavors. A continuació el tallarem a trossets petits.
Es barreja la fruita amb el sucre, la pell de llimona i la canyella. Al bullir baixem el foc i anem remenant de tant en tant.
Al cap d'uns 40 minuts haurà espessit i tindrà el punt que necessita la melmelada.
Recordeu, si posseu una culleradeta a un plat i la deixeu uns minuts refredar, sabreu que està llesta si al tombar el plat rellisca lentament. Si és massa líquida haureu de coure-la uns minuts més.
Es separa del foc i treiem la pell i llimona i la branca de canyella. Es reparteix entre els pots de vidre prèviament esterilitzats, la melmelada ha d'arribar dalt de tot, es tapen hermèticament i es donen la volta. Els deixarem cap per vall 24 h i ja els podrem guardar.
Heu vist que n'és de fàcil preparar una altra original melmelada? 
Vinga, animeu-vos que de ben segur que us sorpendrà.
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada