dijous, 23 de juny del 2011

Crema pastissera

Ingredients:

1 litre de llet sencera
1 branca de canyella
la pell de mitja llimona
6 cullerades de sucre
8 rovells d'ou
60 gr de midó

Preparació:

Possem a escalfar 3/4l de llet amb la pell i la canyella.
L'altre 1/4 de litre de llet freda el barregem amb el midó i reservem.
Retirem del foc el cassó i treiem la pell de llimona i la branca de canyella. Esperem a que refredi.
Batem els ous a part i els afegirm poc a poc (fora del foc). A continuació afegirem també el sucre.
Ho tornem a possar al foc i quan arrenqui a bullir ho retirem.

Incorporarem (fora del foc) la llet dissolta amb el midó i a partir d'aquí no deixarem de barrejar energicament amb les varilles en cap moment.

Tornem a possar-ho al foc i a la que arrenqui a bullir, treurem del foc i abocarem sobre els recipients amb paper film per evitar que faci crosta, deixar refredar i reservar a la nevera.

Ja teniu una deliciossa crema pastissera pels vostres postres favorits!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada