divendres, 6 d’abril del 2012

Focaccia d'olivada i anxoves.

Comença ser adictiu aixó de navegar per internet perquè cada vegada descobreixes blogs nous.
Ara fa poc he descobert el blog de Cotó de sucre i em va 'enganxar' aquesta recepta. Finalment ja l'he fet i avui us la portem per vosaltres.
El resultat? Magnífic... sorprenent, val la pena que la proveu, és un concepte totalment diferent a la pizza convencional.
Una darrera anotació, al blog consultat fan servir una pasta de full enlloc de la base de Focaccia però la recepta original es fa amb aquesta base i hem volgut provar el resultat.  En tot cas ja sabeu que podeu triar entre la pasta de full o la focaccia.
Som-hi!
Carai! quina fila!

Un moment ja una mica indiscret... a taula!

Feu clik si voleu fer la vostra pròpia Focaccia.
Ingredients pel farcit:
2 cebes grosses
150 gr d'olives negres sense pinyol
10 filets d'anxoca (jo li vaig possar tota una llauna indiviual)
1 tomàquet madur però fort

Preparació:
Tallem ben petitona la ceba i la sofregim
Mentre es sofregeix la ceba, picarem les olives negres i les anxoves. Quan la ceba haig enrossit afegirem la nostra picada i a foc suau, deixarem uns 5- 7 minuts.
Montem la focaccia amb la nostre preparació i unes rodanxes de tomàquet al damunt que portaran frescor.
Enfornem amb el forn prèviament calent a 180º fins que veiem que la nostra focaccia enrosseix per les vores.

Vigileu que no us cremeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada