divendres, 30 de març del 2012

Melmelada de Plàtan

Bé, ja sabeu com m'agrada provar coses diferents, especialment si es tracta de melmelades però encara no arriba la bona fruita i mentres, haurem d'anar tirant amb el que tenim a mà.

Tot i que ja tinc força clar que a la cuina no hi ha límits i que de tota la fruita en podem fer conserva, no deixa de sorprendrem aquesta maravella de melmelada. Animeu-vos i m'expliqueu què tal us ha anat!
Quins colors més vistosos! Això és un bon producte natural!
Ingredients:
500 gr de plàtans madurs
350 gr de sucre
el suc de 3 taronges
el suc de 2 llimones

Preparació:
En primer lloc prepararem el suc de les fruites i els guardarem per separat.
A continuació anirem tallant el plàtans i a mesura que els tallem els anirem regant amb el suc de llimona per tal d'evitar que s'oxidi la fruita.
Quan tinguem tota la fruita tallada incorporem el sucre i el suc de les taronges i possem al foc.
Com és habitual en aquesta mena de preparacions, quan arranqui a bullir baixarem el foc i deixarem tranquil.lament 45 minuts.
Just abans d'envasar al buit en els nostres pots prèviament esterel.litzats, passarem la batedora per triturar la melmelada. Si us agrada trobar trossos de fruita no la tritureu gaire però a mi m'agrada ben fina.
Per envasar només cal que seguiu el consell habitual, clica aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada