dilluns, 28 de març de 2011

Anelles de calamar 'a la meva manera'

No tots els dies podem fer grans receptes però això no vol dir que no poguem menjar grans plats.
La recepta d'avui és saludable, baixa en greixos, molt, molt bona i fàcil de fer.

Ingredients:
500 gr de calamar
5 barretes de surimi
all i julivert
oli d'oliva

Preparació:

  • Netejarem els calamars i els tallarem en anelles. Els deixarem en un escorredor per que perdin tota l'aigua.
  • Possarem a foc viu una paella amb un bon raig d'oli d'oliva
  • Afegirem els calamars i els bastonets de surimi, tallats en rodanxes no del tot primes.
  • Farem un parell de boltes i li possarem l'all i julivert al gust.
  • Remerarem bé fins que quedi ben fet.

Val a dir que aquesta recepta és de les que guanyen d'un dia per l'altre.
No hi afegiu sal, el calamar és fortet de gust. Un cop fet el proveu, més val rectificar que passar-se de sal.

Bon profit!

1 comentari: