diumenge, 20 de març de 2011

Pizza de tonyina

Aquesta és la meva primera aportació al HEMC 52. Espero que sigui la primera de moltes altres. 
Un primer consell per aquells que feu pizza a casa per primer cop.
La pizza no és un pastís, per tant, haureu de possar una mica de cada ingredient per que no quedi massa 'carregada'. Trobareu millor els sabors i us resultarà més lleugera de menjar.



Ingredients: 
Massa casolana de pizza (trobareu la recepta a l'Arxiu).
1 Bossa de quatre formatges.
1 Mozzarella fresca.
3 cullerades de tomàquet sofregit (n'hi han de preparades que són molt bones, com la Buitoni)
1 Ceba de Figueres.
1 Pebrot escalibat (en aquesta ocasió no en tenia però val la pena, dóna millor resultat final).
Xampinyons laminats (a qui li agradin frescos donen caràcter a la pizza)
1 llauna de bonítol.
Orenga.

Preparació:
  • Estirem la massa amb un corró.
  • Repartim bé la salsa de tomàquet i cobrim amb el formatge ratllat.
  • Tallem la ceba ben fineta i la repartim per la base juntament amb el pebrot escalibat (preferentment) i els xampinyons.
  • Escorrem bé el bonítol, el trinxem i repartim per sobre la base.
  • La mozzarella fresca l'haurem tallada ben petita i la repartirem per damunt del bonítol.
  • Espolsem amb orenga i introduim al forn pre-calentat a 180º durant 7-10 mín.
  • Vigileu no us cremeu. A casa com no es poden estar de tastar la pizza sortida del forn sempre es cremen la boca! És tot un ritual!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada