Aquesta és la meva primera aportació al HEMC 52. Espero que sigui la primera de moltes altres.
Un primer consell per aquells que feu pizza a casa per primer cop.
La pizza no és un pastís, per tant, haureu de possar una mica de cada ingredient per que no quedi massa 'carregada'. Trobareu millor els sabors i us resultarà més lleugera de menjar.
Ingredients:
Massa casolana de pizza (trobareu la recepta a l'Arxiu).
1 Bossa de quatre formatges.
1 Mozzarella fresca.
3 cullerades de tomàquet sofregit (n'hi han de preparades que són molt bones, com la Buitoni)
1 Ceba de Figueres.
1 Pebrot escalibat (en aquesta ocasió no en tenia però val la pena, dóna millor resultat final).
Xampinyons laminats (a qui li agradin frescos donen caràcter a la pizza)
1 llauna de bonítol.
Orenga.
Preparació:
- Estirem la massa amb un corró.
- Repartim bé la salsa de tomàquet i cobrim amb el formatge ratllat.
- Tallem la ceba ben fineta i la repartim per la base juntament amb el pebrot escalibat (preferentment) i els xampinyons.
- Escorrem bé el bonítol, el trinxem i repartim per sobre la base.
- La mozzarella fresca l'haurem tallada ben petita i la repartirem per damunt del bonítol.
- Espolsem amb orenga i introduim al forn pre-calentat a 180º durant 7-10 mín.
- Vigileu no us cremeu. A casa com no es poden estar de tastar la pizza sortida del forn sempre es cremen la boca! És tot un ritual!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada