Aquesta recepta l'haig d'agrair a la Pili Sebastian. Una bona companya de feina i amiga.
Mai m'hauria pensat com n'és de fàcil aquesta recepta i ella em va animar a provar de fer-la.
Li he fet un parell de modificacions però res sense importància.
Haig de dir però que he consultat les receptes del Cullerot Festuc i de la Cuina de Casa i la propera vegada provaré amb nata a veure com queda, a mi em feia més gràcia començar per aquesta perque la trobo més 'autèntica' però ja us n'explicaré el resultat.
Ingredients:
500 gr de mascarpone
300 gr de ‘bizcochos de soletilla’
4 ous a temperatura ambient
4 cullerades de sucre (aprox 100 gr)
40 gr de cacao en pols
80 ml d'Amaretto o licor de café.
1 tassa de Cafè (amb una culleradeta de sucre)
Preparació.
- Separem les clares dels rovells.
- Barregem els rovells amb el sucre fins obtenir una crema homogènia.
- Afegim el mascarpone als rovells (a temperatura ambient).
- Muntem les clares a punt de neu i les afegirem poc a poc a la barreja anterior.
- A banda, barregem una tassa de cafè amb el licor.
- Hi mullem els ‘bizcochos’ i ho possem en un motlle alternant una capa de ‘bizcochos’ amb una capa de crema. En el cas que el volgueu desmotllar, comenceu amb una capa de crema i 'bizcochos' i aneu alternant.
- La darrera capa la farem de crema i l’espolvorejarem amb el cacao.
- Deixem refredar a la nevera mínim 3 hores, si és del dia anterior millor.
Mery!! Boníssim!!!
ResponEliminaDani: Gràcies! Així dóna gust cuina pels de casa!
ResponEliminaBonissiiiiimmmm!!!!!!
ResponEliminaBonisssssiiiiimmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaBufff...que rico por dios!
ResponEliminaBufffff...
ResponElimina