Aquesta pizza és una creació meva i és la Reina de les pizzes a casa. No me'n podia estar d'aportar-la al HEMC 52.
Ingredients:
Massa de pizza (trobareu la recepte a l'arxiu).
2 pebrots vermells.
2 cebes de Figueres. (al ser dolces la seva contribució és insubstituible).
1 tomàquet vermell ben fort.
Formatge blau
Oli d'oliva
Preparació:
- Rentarem i netejarem dels pebrots de llavors i filaments blancs.
- Els tallarem en tires finetes i reservarem.
- Pelarem les cebes i les tallarem també en tires no gaire gruixudes.
- En una paella fonda possarem un raig d'oli a escalfar. Un cop estigui ben calent, baixarem el foc al mínim i hi possarem el pebrot i la ceba barrejats). Aquest procés és lent, pot trigar uns 25 minuts. La ideia és deixar que les verdures deixin anar l'aigua i es confitin amb els seus propis sucs. Remerarem tot sovint per vigilar la cocció.
- Veureu que perd el 75% del volum que tenia i que queden unes verduretes confitades amb un suquet.
- Mentre estirarem la massa amb un corró.
- Quan tinguem el confit preparat, repartirem el pebrot i la ceba per sobre la massa. Vigileu no abocar-hi massa suc per que us quedaria oliosa.
- Per damunt del pebrot i la ceba, repartim el formatge blau al gust (jo en faig quatre trocets i els reparteixo pel damunt. Aquest formatge és més suau que uns roquefort però també és molt gustós. Donat que el pebrot ja és fortet, jo no en posso gaire).
- Acabarem el procés tallant el tomàquet a rodanxes que repartirem per sobre de la resta d'ingredients.
- Aquest darrer ingredient és imprescindible. La pizza és intensa en sabot pel pebrot confitat i el formatge suau, el tomàquet contribueix donant frescor a la pizza.
- Introduirem al forn precalentat a 180º durant uns 7-10 minuts i ja estarà llesta per menjar.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada