dimecres, 12 d’octubre de 2011

Cruixent de formatge de cabra

No us fixeu amb la imatge de Cars, l'objecte de la fotografia és el cruixent de formatge de cabra.
Si sabessim com són de fàcils algunes preparacions, segurament deixariem d'anar al restaurant.
Només necessitem dos ingredients i 10 minuts de forn.
Ingredients:
1 oblea de pasta brick
1 tall de formatge de cabra
1 rajolinet d'oli
paper de forn

Preparació:
Encenem el forn a 150º a escalfar.
Extenem la massa brick possant al mig el formatge de cabra.
Enboliquem el formatge formant un paquetet.
Possem a la safata del forn una fulla de paper de forn i a sobrem possem els paquetets de pasta brick amb el formatge.
Reguem amb un rajolinet d'oli, no ens passem o al forn farà una piscina amb el greix del formatge.
Introduim al forn uns 10 minuts. Sabrem que està apunt quan veiem la pasta brick daurada i amb un aspecte cruixent.
Servim acompanyat d'una bona amanida.
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada