diumenge, 20 de març del 2011

Pastís Cremós de 'Dulce de Leche'

Aquest és el pastís de l'Aniversari del meu pare per celebrar els 56 anys.
Com ja us deia, hem de perfeccionar la presentació, vam voler fer un número 56 amb les galetes de xocolata i no ens va quedar del tot 'visual'. La propera vegada quedarà millor però tot i no sent gaire 'maco' era molt, molt bó.
Fent honor a la veritat haig d'explicar en primer lloc que sóc seguidora des de fa molt, molt de temps del bloc de la Gemma de 'La Cuina de Casa'. Actualment publica les seves receptes, a la web de la revista  digital Cuina, doneu-li un cop d'ull per que val molt la pena. Verdaderament és una font d'inspiració, de receptes molt adaptables al vostres nivell i gustos. http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/
Abans de possar-nos mans a l'obra recordeu que prèviament haurem preparat el Bescuit i el gelat l'haurem deixat a la nevera per que quedi líquid i així poder-lo treballar millor.



 Ingredients:
  • 500 ml de gelat de 'Dulce de Leche'. Jo el faig servir del Mercadona que és molt bó.
  • 500 ml de nata per muntar.
  • 100 gr de sucre.
  • 8 fulles de gelatina.
  • Base de bescuit.Veure Recepta.
Preparació:
  • Remullar la gelatina en aigua freda.
  • Reservem 100 ml de gelat aproximadament.
  • Muntar la nata amb el sucre.
  • Barrejar suaument els 400 ml de gelat amb la nata muntada.
  • Escalfar els 100ml de gelat líquid i hi dissolem les fulles de gelatina.
  • Arribats aquest punt ja tenim la base de Bescuit preparada i tallada. És altament recomanable que aquest estigui ben xop d'almívar (fet d'aigua i sucre).
  • Aboquem al bescuit, part del contingut, tingueu  present reservar-ne una part per que després cal decorar el pastís per la superfície i els costats.
  • Ho possem al congelador fins que qualli (unes 2 hores).
  • Desemmotllar i decorar com més us agradi, en aquesta ocasió en Dani va triar boletes de galeta farcides de xocolata.Realment lligava amb el sabor del Dulce de Leche.

3 comentaris: